Wenshuwelijken

7de wenshuwelijk! Lia en Ed zeggen JA tegen elkaar! 23 augustus 2019

Credits: Denise Schilderman Fotografie
Image
23 augustus 2019 was het zover!
De droom van Ed kwam uit na 27 huwelijksaanzoeken binnen ruim 20 jaar.
Ons team is gelijk na de intake samen met hulp uit de familie aan het werk gegaan en heeft het onmogelijke weer mogelijk gemaakt. Binnen 3 weken was alles gerealiseerd!
Ed en Lia hebben een prachtige trouwdag gehad op een plek waar ze veel herinneringen hebben en graag komen, Manege Berestein in Den Haag.
Een plek waar normaal niet getrouwd wordt, maar waar met liefde door eigenaar Jeroen en zijn team keihard is gewerkt om het voor Ed en Lia onvergetelijk te maken!
En dat is zeker gelukt met de professionele inzet van veel trouwprofessionals en natuurlijk de inzet van onze wensvervullers Frederiek van Frederiek Klop Weddingplanner en Romy van R. Planning!
Uiteraard willen we iedereen heel erg bedanken die hier aan meegewerkt hebben! Zo fijn dat we ondanks de verdrietige omstandigheden Ed en Lia een mooie trouwdag hebben kunnen bezorgen!
Wensvervuller en Weddingplanner Frederiek Klop
Image
Weddingplanner Romy Jacobs
Image
Uiteraard zijn er van dit wenshuwelijk prachtige beelden gemaakt, zowel foto als film. Bruidsfotograaf Denise Schilderman van Denise Schilderman Fotografie wilde dolgraag aan dit wenshuwelijk meewerken.  Met haar fotowerk legde zij deze zo bijzondere dag voor Lia en Ed al hun prachtige herinneringen vast op beeld.
Image

Weddingclip Lia en Ed, 23-08-2019

 

Op zo’n onvergetelijke trouwdag, zoals die van Ed en Lia, worden veel waardevolle momenten vastgelegd. Maar natuurlijk ook prachtige herinneringen, gekoesterd voor altijd in ieders hart!

Dankbaar dat deze momenten zijn vast gelegd op beeld door de aanwezige fotografe, maar ook in een schitterende weddingclip. Gemaakt door Cheers / Moving Memories. En deze mogen we dan ook vol trots met jullie delen!

Als liefde overblijft, verbindt liefde en maakt liefde bijna alles mogelijk!

 

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Locatie
Image
BABS
Image
Trouwringen
Image
Ceremonie muziek & DJ
Image
Fotograaf
Image
Bruidstaart
Image
Witte loper
Image
Buffet
Image
Bruidsjurk
Image
Weddingplanning en Wensvervuller
Image
Weddingplanning
Image
Hair & Make-Up
Image
Videograaf
Image
Trouwpak
Image
Bruidsboeket en Bloemen
Image

6de wenshuwelijk! Inge en Mark zeggen JA tegen elkaar! 6 juli 2019

Credits: Linda Jane Fotografie
Image
Liefde verbindt! Liefde overwint en soms is liefde alles wat overblijft!
Wanneer je twee maanden geleden te horen hebt gekregen dat je ongeneeslijk ziek bent, ze niets meer voor je kunnen doen en je bent net 10 maanden papa en mama van een prachtig dochtertje......, dan stort je hele wereld in! Alles staat op z'n kop en is niet te bevatten. Dingen die eerder normaal waren, zijn het ineens niet meer....
Zeven jaar geleden vielen Mark en Inge als een blok voor elkaar en nu moeten ze leven met de gedachte, dat Mark ernstig ziek is en hun dromen uiteen spatten.
Wat kun je dan nog doen?
Elkaar de liefde voor eeuwig beloven en samen nog hele mooie herinneringen maken!
Dat gaan we dan ook doen en daar zijn we samen met hen al volop mee bezig in de voorbereidingen voor hun wenshuwelijk wat zaterdag 6 juli 2019 gaat plaats vinden.
We zijn dankbaar dat we dit met hen kunnen en mogen doen. En dit kan alleen maar door de medewerking van heel veel lieve professionals die graag een helpende hand willen reiken vanuit hun professie! Om de wens van Mark en Inge te vervullen en ze een onvergetelijke trouwdag te bezorgen.
Samen maken we de wereld een beetje mooier en samen gaan we er een fantastische dag van maken!
Image
Wensvervuller Inge Meelker
Image

Weddingclip Inge en Mark 06-07-2019

Mark en Inge kozen ook voor een videograaf. En wat is er een prachtige trouwfilm van gemaakt door RAAFHUIS! Zie hiernaast het schitterende resultaat.

Het is zo mooi om wanneer we een wens-aanvraag gaan vervullen, we dan mogen samenwerken met de beste professionals! Je ziet met dit soort "projecten" ook een bijzondere verbondenheid ontstaan tussen iedereen die betrokken is bij zo'n wens-huwelijk.

Want wat als alleen liefde overblijft, omdat je als jong gezin weet dat 1 van beiden zeer ernstig ziek is.

Dan is het zo waardevol om voor hen nog een onvergetelijke trouwdag te organiseren met hun wensen en mogelijkheden. Samen mooie herinneringen maken, die altijd blijven en in ieders hart worden gekoesterd.

Fotograaf Linda-Jane heeft een blog geschreven over dit wenshuwelijk en daar enkele foto's van haar hand in verwerkt.
Lees hiernaast haar blog en bekijk de prachtige beelden.

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Locatie
Image
BABS
Image
Trouwringen
Image
Ceremonie Live muziek
Image
Trouwauto
Image
Fotograaf
Image
Bruidstaart
Image
Decoratie & Styling
Image
Photo-App
Image
Hair & Make-Up
Image
Bruidsjurk
Image
Drukwerk
Image
Weddingplanning
Image
Weddingplanning en Wensvervuller
Image
Videograaf
Image
Trouwpak
Image
Bruidsboeket en Bloemen
Image
Bloemen
Image

5de wenshuwelijk! Tanja en Rene zeggen JA tegen elkaar! 25 juli 2018

Credits: Close Up Foto.NL
Image
25 juli 2018 was het dan zover voor Tanja en Rene. Ze zijn getrouwd in het prachtig Vogelpark Avifauna te Alphen aan de Rijn en wat een waanzinnig mooie dag was het. Alles ging zoals zij het voor ogen hadden met de nodige verrassingen natuurlijk! We zijn zo blij dat we ze deze dag als prachtige herinnering hebben mee kunnen geven. Onze wensvervuller, Marielle Jongmans, was de trouwambtenaar en de ceremonie leidde ze in het met de volgende, zo toepasselijke tekst en alles waar de stichting voor staat:

Als al je zekerheden wegvallen, je gezondheid je in de steek laat. Iedere dag een uitdaging wordt om door te komen. Als de toekomst niet meer eindeloos is en je leven 'leven' steeds moeilijker wordt. Wat blijft er dan nog over om voor te blíjven leven? Dán is LIEFDE het antwoord!
Liefde maakt het waard om te vechten en te blijven vechten, om te overwinnen.....
Maar als dat er niet meer in zit, dan is de liefde het waard om toch te blijven proberen van iedere dag weer iets moois te maken.
Het bruidspaar van vandaag, is dat gevecht aangegaan en die twee verdiende deze trouwdag. Om hun liefde, die ze boven zichzelf laat uitstijgen en die diepe dalen weet te dichten, om díe liefde te vieren. Ja zeggen tegen hun liefde voor elkaar, maar ook 'ja' tegen de liefste en belangrijkste mensen om hen heen, laten we vandaag díe liefde delen en het leven vieren!
En zonder de medewerking van alle fantastische leveranciers, die hard gewerkt hebben ondanks de hitte, zou dit prachtige huwelijk natuurlijk niet mogelijk zijn! We hebben met z'n allen als een toegewijd team gewerkt om deze dag te realiseren voor Tanja en Rene. Met trots kijken we hier dan ook terug.
Image
Wensvervuller Brigitte Mes
Image
En natuurlijk worden er op zo'n dag prachtige herinneringen vastgelegd. Kijk maar eens naar deze prachtige en ontroerende weddingclip die op dezelfde dag nog is gemaakt door videograaf Maikel Hurts, videograaf van Maikel Hurts. Wat een mooie weddingclip is dit geworden en wat zullen Tanja en Rene hier ongelofelijk blij mee zijn! Met toestemming van het bruidspaar mogen wij deze weddingclip tonen.

Hoe mooi het ook is om de “laatste” trouwwensen te vervullen, hoe verdrietig is het wanneer we horen dat de bruid of bruidegom overleden is.
Gisteren bereikte ons het vreselijk verdrietige nieuws, dat Tanja, onze “wensbruid”, die in juli in het huwelijk trad met René, vrijdagavond j.l. Is overleden. Deze enorm lieve mensen hebben gelukkig nog kunnen genieten van hun bruiloft en we zijn blij dat ze die herinneringen nog samen hebben kunnen maken. Maar dit went nooit! We wensen In de eerste plaats Rene en natuurlijk alle nabestaanden in hun omgeving heel veel kracht en sterkte toe om dit zware verlies te dragen! 

 
Op 14 september hebben we tot ons verdriet afscheid moeten nemen van Tanja! Tanja is op 25 juli j.l.getrouwd met René. Een ongelofelijk lief bruidspaar, wat veel pech heeft gekend. Eindelijk het geluk samen gevonden, tot dat die vreselijke ziekte roet in het eten gooide. Tanja heeft enorm gestreden, maar helaas kon ze de strijd niet winnen. Gelukkig konden we nog op tijd haar droomhuwelijk met René realiseren. Dat is het mooie van ons werk! De keerzijde is het verdriet van haar nabestaanden om het grote gemis van deze geliefde vrouw vandaag te aanschouwen. Gelukkig zijn er veel mooie herinneringen, waaronder van hun huwelijk. Toen aan het einde van de plechtigheid de weddingclip nog werd weer gegeven was dat heel bijzonder en hielden we het allemaal niet droog. Dankbaar dat we iets hebben kunnen doen voor deze lieve mensen en dank aan iedereen die hier aan mee heeft gewerkt. We wensen René en alle nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
De tekst hiernaast werd genoemd en is ons erg bij gebleven.
Image

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Locatie
Image
BABS
Image
Trouwpak
Image
Decoratie
Image
Fotograaf
Image
Trouwringen
Image
Live muziek
Image
Visagie & Hair
Image
Bruidsjurk
Image
Bruidstaart
Image
Drukwerk
Image
Mini Honeymoon
Image
Videograaf
Image
Photobooth
Image
Bruidsboeket & Bloemen
Image

4de wenshuwelijk! Laura en Bowe zeggen JA tegen elkaar! 19 juli 2018

Image

Haar naam is Laura….
een hele lieve meid | By Jan Smit
Het 4e wenshuwelijk vond wederom in Zuid-Holland plaats.
Op 19 juli 2018 gingen onze gelukswensen en felicitaties uit naar Laura, die die dag haar ja-woord mocht geven aan haar Bowe.
Sinds Laura vorig jaar de diagnose Melanoomkanker kreeg, staat haar leven op z’n kop. In plaats van lol hebben en genieten, staat het afgelopen jaar meer in het teken van zorgen en vechten.
Maar 19 juli draait het even niet om wat de toekomst zal brengen.
Die dag draait het om Laura & Bowe, om hun positiviteit, hun verbintenis en bovenal natuurlijk om hun liefde voor elkaar.
En wat hebben ze er enorm van genoten!

Image

Wensvervuller Jacqueline Simonis

Image

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Bruidstaart
Image
Locatie
Image
Fotograaf
Image
Weddingplanner & Styling
Image
DJ
Image
Live Ceremoniemuziek
Image
Digitaal Gastenboek
Image
Photobooth
Image
Bloemen op de taart
Image
Trouwringen
Image
Trouwjurk
Image
Bloemen & Dagassistent
Image

3de wenshuwelijk Jellien en Davey zeggen JA tegen elkaar! 23 maart 2018

Image

Het derde wenshuwelijk deed onze adem even stokken. Een meisje van 20 jaar was uitbehandeld en had nog maar 1 wens, trouwen met haar lieve vriend! Nadat wij weer bijgekomen waren starten we gelijk het hele circus en ging onze wensvervuller Jacqueline andermaal aan het werk. Ze slaagde erin om samen met de hulp van Yana, weddingplanner in het westland, en Naomi van Naoomevents, dit bijzondere wenshuwelijk van de grond te krijgen. Het werd een Westlands feestje want de bruid wilde alles dicht bij huis houden. En dat werd het! Met een lach en een traan werd het een hele bijzondere dag.

Image

Wensvervuller Jacqueline Simonis

Image
Doordat de Stichting na de eerste wens meer en meer in de belangstelling kwam te staan door alle aandacht op Social Media werd deze derde wens ook weer opgepikt door verschillende media in de regio zoals het AD en TV Rijnmond. Het AD was erbij die dag en legde het volgende vast.
Westland’s bekendste videograaf Bart van Cheers / Moving Memories werkte de gehele trouwdag samen met topfotograaf Anouk van I Shoot Love Bruidsfotografie. Exact een week na het huwelijk van Jellien en Davey leverde Anouk de fotoalbums af bij de families. Een prachtige blijvende herinnering aan dit mooie wenshuwelijk.
Helaas was het dit prachtige koppel niet gegund lang van dit geluk te genieten. Vrij snel na de prachtige huwelijksdag is Jollien overleden. Wij wensen Davey en alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Koester de mooie herinneringen en deze trouwdag die zij nog mee mocht en kon maken.

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Weddingplanner

Image

Decoratie

Image

Videograaf

Image

Drukwerk

Image

Regionale reclame

Image

Hair

Image

Trouwringen

Image

Trouwauto

Image

Gastenboek

Image

Macarons

Image

Lunchpakketten

Image

Stomerij

Image

Trouwjurk

Image

Bruidsboeket & Bloemen

Image

Trouwpak

Image

Bedankjes

Image

Cadeau

Image

Stationairy

Image

Locatie

Image

Weddingplanning

Image

Bruidstaart

Image

Financiële Sponsoring

Image

DJ

Image

Photobooth

Image

2de wenshuwelijk Sandy en Laurens, 29 december 2017

Image

Ook de tweede wensaanvraag was weer een bijzondere en kwam net als de eerste wens uit de provincie Zuid-Holland. Door de vele aandacht op Social Media pakte AD Dordrecht het op als nieuwsitem en ging het balletje weer heel snel rollen! Onze wensvervuller in de regio Zuid-Holland, Jacqueline Simonis, kon andermaal aan de bak. Door de haast welke met deze wens geboden was is het gelukt om binnen 3 weken alles te regelen en voor elkaar te krijgen en zijn ze nog eind 2017, op 29 december getrouwd!

Image

Wensvervuller Jacqueline Simonis

Image
Doordat de Stichting na de eerste wens meer en meer in de belangstelling kwam te staan door alle aandacht op Social Media werd deze tweede wens al snel opgepikt door verschillende media in de regio zoals het AD en TV Rijnmond. Het AD heeft het bruidspaar van te voren geinterviewd wat een prachtig stuk heeft opgeleverd.

Bekijk hier de fotocompilatie van dit prachtige wenshuwelijk

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Bruidsjurk
Image
Videograaf
Image
Hair
Image
Weddingplanning
Image
Trouwringen
Image
Foto-App
Image
Weddingplanner
Image
Stationairy
Image
Zang Ceremonie
Image
Bedankjes
Image
Trouwvervoer
Image
BABS
Image
DJ Show
Image
Trouwkaart
Image
Locatie
Image
Bloemwerk
Image
Bruidsfotograaf
Image
Trouwpak
Image
Gastenbord
Image
Visagie
Image
Bruidstaart
Image
Candy table
Image
Nagels
Image
Live Zangeres
Image

1ste wenshuwelijk Daisy en Sjors, 26 augustus 2017

Image

Na de oprichting van de Stichting Make-A-WeddingWish Nederland kondigde zich de eerste wens aanvraag al vrij snel aan. Een koppel wat wel trouwplannen had maar dat pas over 5 jaar wilde gaan doen werd door zeer nare omstandigheden gedwongen om dat veel eerder te moeten doen. Via onze Facebook pagina kwam een kennis van het koppel bij de Stichting terecht en werd alles in gang gezet. Omdat het aanstaande bruidspaar uit het Westland kwam werd onze wens vervuller Jacqueline Simonis aan hen gekoppeld om alles binnen no-time te gaan regelen. En dat is gelukt!

Image

Wensvervuller Jacqueline Simonis

Image

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Drukwerk
Image
Buffet
Image
IJs Buffet
Image
Trouwauto
Image
Stationairy
Image
Verhuur materiaal
Image
Photo-App
Image
Bruidstaart
Image
Gemeente Leges
Image
Videograaf
Image
Chocolade table
Image
Trouwringen
Image
Hair & Make-Up
Image
Verhuur IJskar
Image
Bruidsfotograaf
Image
Decoratie
Image
Bloemwerk
Image
Monitor
Image
Live muziek ceremonie
Image
Locatie ondersteuning
Image
Techniek
Image