Bestuur

- Antoinette Zunnebeld, oprichtster en voorzitter -
Image

Deze stichting is een prachtig initiatief van Antoinette Zunnebeld die na 30 jaar actief te zijn geweest in de zorg de overstap heeft gemaakt naar de trouwbranche. Zij is sinds 1 maart 2016 eigenaar van Wishes and Weddings, en organiseert unieke trouwbeurzen in diverse regio’s in Nederland. Doordat zij zich ten doel heeft gesteld om trouwprofessionals samen te brengen die met veel passie en energie het beste uit zichzelf willen halen en deze toe te voegen aan de Wishes Events, kwam ze op het idee om dit mogelijk te maken voor ernstig zieke mensen die ook nog dolgraag zouden willen trouwen. 

- Henriët Schouten, secretaris en verpleegkundige -
Met mijn vak als verpleegkundige wil ik deze prachtige stichting tot steun zijn bij de medische intake gesprekken maar ook als secreataris binnen het bestuur. Als vriendin van Antoinette zitten we veel te sparren over haar plannen binnen de trouwbranche en de zorg. Hoe mooi is dan ook dat zij deze twee werelden met elkaar weet te verbinden.
Image
- Marc Bor, Penningmeester -
Image
Marc Bor heeft zich beschikbaar gesteld als Penningmeester voor het bestuur. Met een enorme dosis enthousiasme gaat hij deze dankbare uitdaging aan en is hij trots deze functie binnen het bestuur te kunnen vervullen.

Adviserende bestuursleden

- Patrick Nobbenhuis, adviserend bestuurslid, website en Social Media
Image
Als echtgenoot van Antoinette ben ik onwijs trots dat ze dit toch maar allemaal gerealiseerd heeft en dat deze Stichting een feit is. Vele uren hebben we hier samen inzitten om de plannen uit te werken, haalbaarheid te toetsen maar vooral om gepassioneerde trouwbranche professionals voor de Stichting te enthousiasmeren. We hebben prachtige plannen met de Stichting die van ons heel groot mag worden. Ik ben binnen de Stichting verantwoordelijk voor de website en alle Social Media.
- Marlous Holster, adviserend bestuurslid
Marlous Holster adviseert het bestuur indien nodig. Zij is tevens als wensvervuller werkzaam bij de Stichting Make-a-Wish, speciaal gericht op kinderen. Doordat er veel raakvlakken zijn met de Stichting Make-a-WeddingWish heeft zij deze dankbare taak op zich genomen.
Image

Ambassadeurs

Marielle Jongmans
Marielle JongmansBABS Bijzondere Huwelijkssluiting
Ria Fenneman -Mensies
Ria Fenneman -MensiesBABS Jullie Moment en Roze Trouwen
Brigitte Mes
Brigitte MesEigenaresse CardWise