Nieuws!

Image

09/08/2019

Onlangs hebben we als Stichting stappen gezet om verder te professionaliseren en uit te breiden! Daarover vertellen we later graag meer.

Maar voor nu kunnen we alvast met trots vertellen, dat Frederiek Klop van Frederiek Klop Weddingplanner de regio-coördinator is geworden van Zuid-Holland en dat zij onze 6de wens gaat vervullen samen met Romy Jakobs!
Juist door de enorme ervaring en professionaliteit zijn we erg blij met haar en hun bijdrage!

Op naar weer mooie wensvervullingen!

Image

22/11/2018

Vandaag waren we als Stichting te gast bij het VIP-Event van Weddingplanners International! Hier kregen we de gelegenheid iets te vertellen over het werk van ons! Wat werden we warm onthaald en wat waren de reacties lief en bijzonder! En we gaan deze fijne Weddingplanners hard nodig hebben om meer trouwwensen te vervullen van koppels waarvan 1 van beiden levensbedreigend ziek is! Dus heel veel dank dat we zo in het licht werden gezet; met name dank aan Fleur van Leeuwen; je bent een topper en wat heb je het fantastisch georganiseerd! Liefde verbindt, zeker ook hier!
Image

25/11/2018

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van onze wensvervuller Jacqueline Simonis en Rene Lelieveld, welke de functie van penningmeester vervulde. Wij danken beiden voor hun inzet en wensen hun alle goeds voor nu en de toekomst.
Image

30/7/2018

Op uitnodiging van Radio PopUP Schiedam zat voorzitter Antoinette Zunnebeld LIVE in de uitzending. Dit naar aanleiding van het stuk in het AD.
Image

26/6/2018

De stichting krijgt landelijke aandacht door het plaatsen van een pagina vullend artikel in het Algemeen Dagblad.
Image

27/3/2018

AD Westland plaatst een stuk in de krant over ons derde wenshuwelijk.
Image

11/3/2018

Onze trotse wensvervuller Jacqueline Simonis staat met een groot artikel in het AD Westland.
Image

4/1/2018

De Kombinatie (Zwijndrecht) plaatst een mooi stuk in de krant aangaande ons tweede wenshuwelijk.

Mooii Moment Fotografie

Image

29/12/2017

AD De Dordtenaar plaatst een mooi stuk op hun Facebook pagina over de bijzondere trouwdag van ons tweede wenskoppel. Het stuk werd zelfs overgenomen op de Landelijke Facebook pagina van het AD!
Image

29/12/2017

RTV Rijnmond is aanwezig bij het tweede wenshuwelijk om maken daar een mooie reportage van.
Image

23/12/2017

AD Dordrecht maakt melding van ons tweede wenshuwelijk.

2Love organiseert benefietavond voor onze Stichting!

Image

11/11/17

Twee Weddingplanners, onder de naam 2Love, organiseren een benefietavond waarvoor de opbrengst is voor onze Stichting! Prachtig initiatief wat hopenlijk vele mensen op een idee brengt! 

Babs Marielle Jongmans / Bijzondere Huwelijkssluiting

Image

10/10/2017

Babs Marielle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting mag tijdens de landelijke Babsendag een presentatie geven over de Stichting Make-A-WeddingWish Nederland. 
Image

5/10/2017

2Love haalt de publiciteit en staan groots in het AD met hun initiatief van een benefietavond voor het goede doel!

Teamfoto - Fotocredits: FotostudioXL Utrecht

Image

18/09/2017

Team Make-A-WeddingWish duikt de studio in om profielfoto's en een groepsfoto te maken voor op de site en Social Media. FotostudioXL in Utrecht sponsort deze hele fotosessie waarvoor wij meer dan dankbaar zijn. 

1e Wens huwelijk

Image

26/8/2017

Ons eerste wenshuwelijk is een feit! Wat een prachtige bijzondere en vooral emotionele gebeurtenis is het geworden. Mede dankzij de vele bedrijven die belangenloos hebben meegeholpen was het een dag om nooit te vergeten. Kijk ook op de pagina "Wens Huwelijken".
Image

6/7/2017

De 1e wensaanvraag is binnen van een bruidspaar uit het Westland. Zij trouwen op 26 augustus 2017 en wij gaan hen helpen hun trouwwens te vervullen! Wensvervuller Jacqueline Simonis zal deze op zich nemen en begeleiden.

 
Image

11/4/2017

Vandaag is het dan zover; de Stichting Make-A-Wedding-Wish voor bruidsparen met een levenbedreigende ziekte die een trouwwens hebben, is een feit!
Met dank aan de snelle afhandeling door Westland Partners Notarissen & Advocaten!

Team Make-A-WeddingWIsh Nederland

Image

15/1/2017

Het eerste moment dat de commissie voor Make-a-Wedding-Wish bij elkaar is gekomen. In de commissie hebben zitting genomen, Marielle Jongmans, Jacqueline Simonis en Brigitte Mes, alledrie actief als professional in de trouwbranche.
Vanaf nu is het mogelijk om koppels voor te dragen die voor Make-a-Wedding-Wish in aanmerking komen. Deze mogen aangedragen worden door of via trouwbranche professionals.

Marlous en Robert van Make A Wish NL

Image

14/1/2017

Vanaf heden is Wishes and Weddings officieel ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. Erg trots op! Tijdens het komend Wishes Event XL en het Nationaal Wedding Congres op respectievelijk 19 en 20 maart 2017 zijn zij ook aanwezig. Robert en Marlous zijn onze enthousiaste contactpersonen waarmee wij mooie acties hebben opgestart waaronder Make-A-Wedding-Wish.

 

Initiatiefneemster Antoinette Zunnebeld

Image

13/1/2017

Het eerste Facebook bericht!

Make-a-wedding-wish is gelanceerd!! Een prachtig initiatief van Antoinette Zunnebeld die na 30 jaar actief te zijn geweest in de zorg de overstap heeft gemaakt naar de trouwbranche. Zij is sinds 1 maart 2016 eigenaar van Wishes and Weddings, en organiseert unieke trouw events in diverse regio's in Nederland. Op 20 maart 2017 a.s. organiseert zij het Nationaal Wedding Congres voor alle mensen en bedrijven die professioneel werkzaam zijn in de trouwbranche. Onderdeel van het congres is Make-a-Wedding-Wish wat warm en dankbaar is ontvangen door de Landelijke Stichting Make-a-Wish. Een deel van de ontvangen gelden gaan in een pot waaruit professionele diensten betaald kunnen worden om een trouwwens te vervullen van ernstig zieke mensen die nog dolgraag zouden trouwen.

Wilt u dit prachtige initiatief ondersteunen, like en deel dan dit bericht. Het wordt heel erg gewaardeerd.