Wenshuwelijken

Welke wenshuwelijken hebben we tot nu toe kunnen vervullen...

12de wenshuwelijk! Jannes en Dina zeggen JA tegen elkaar! 29 juni 2020

Credits: Jurgen Moorlach van Absolut Fotografie
Image
Het 12de Wenshuwelijk vond plaats op 29 juni 2020 bij hen thuis in Leens. Jannes en Dina hebben daar elkaar het jawoord geven.

Midden juni kregen we een dubbele Wensaanvraag; zowel dochter, als kleindochter vroegen onze hulp om nog een huwelijk te organiseren voor de ernstig zieke Jannes en zijn Dina.
Een paar weken geleden was Johannes nog druk in zijn tuin en even later bleek hij ernstig ziek te zijn en heeft hij nog maar kort te leven.
Al ruim 30 jaar zijn ze al bij elkaar en nooit kwam het ervan om te trouwen. En als je dan ineens hoort dat je afscheid moet nemen van het leven wordt de wens om nog te trouwen met zijn geliefde Dina heel belangrijk.

Het was een kwestie van snel schakelen; binnen twee dagen volgde de intake bij hen thuis door onze professionele wensvervuller Maria van Tuinen van Woesh organisatie & weddingplanning, ondersteund door Ria Fenneman, trouwambtenaar van Jullie Moment zelfstandig trouwambtenaar, en ambassadrice van onze stichting.

Binnen een paar dagen was de intieme huwelijksceremonie geregeld en werden weer diverse topbedrijven ingeschakeld. Hoe mooi is het, dat dit dan ook op zo'n korte termijn gerealiseerd kan worden?! Dat kan alleen maar, als iedereen met hart en ziel mee werkt om voor Jannes en Dina een onvergetelijke trouwdag te organiseren.

En het is gelukt! Beiden straalden enorm en konden genieten. Gelukkig kon Jannes het volhouden. Inmiddels zijn de foto's en video al klaar en bekeken door het koppel. Juist dit laatste is zo ontzettend belangrijk omdat ze samen de vastgelegde momenten nog even kunnen beleven om zo ook de herinneringen voor altijd in hun hart vast te zetten. Topfotograaf Jurgen Moorlach van Absolutfotografie en videograaf Ado Elvers van Videograaf Ado Elvers hebben fantastisch werk afgeleverd door dit zo snel voor het bruidspaar te regelen. Diepe buiging, omdat dit een enorme klus is!
En natuurlijk willen we iedereen enorm bedanken die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan het wenshuwelijk van Jannes en Dina.
Wensvervuller Maria van Tuinen
Image
Ondersteunend Weddingplanner Ria Fenneman
Image
Van deze bijzondere mooie dag zijn de beelden gemaakt door Jurgen Moorlach van Absolut Fotografie en Ado Elvers van Videograaf Ado Elvers. Beiden hebben zich ten volle ingezet om de bijzondere momenten om te zetten in prachtige herinneringen.
Image

Weddingclip Jannes en Dina

 

Videograaf Jahra Esser van Videograaf Jahra verzorgde de prachtige video beelden van deze dag. Hiernaast een kleine compilatie.
 

Helaas hebben we weer een verdrietig bericht met jullie te delen. Vandaag, precies 3 weken geleden, mochten we het wenshuwelijk van Jannes en Dina vervullen. En wat was dat een fijne dag waar Jannes en Dina allebei enorm van konden genieten samen met diegenen die hun lief zijn.

Vandaag kregen we te horen, dat Jannes gisteravond is overleden in alle rust. Wat vreselijk voor Dina, de kinderen en alle naasten. Zo snel al afscheid moeten nemen van jouw geliefde is natuurlijk verschrikkelijk en onvoorstelbaar.
Dankbaar zijn ze voor het nog mogelijk maken van hun huwelijksdag en dat hebben we natuurlijk met alle liefde voor ze gedaan.
De prachtige en vastgelegde herinneringen zijn hopelijk voor alle naasten en zeker voor Dina tot troost. De mooie momenten zitten voor altijd in hun hart en neemt niemand hen meer af. Ze zijn voor eeuwig verbonden aan elkaar en dat was wat ze nog heel graag wilden.

Als eerbetoon aan haar vader Jannes, mochten we van dochter Korina jullie de (verkorte) video tonen welke hierboven te zien is. Hij had het prachtig gevonden en gelukkig, door het snelle werk van foto- en videograaf, konden ze samen ook nog genieten van alle beeldmateriaal. Zo enorm fijn, dat dit kon!

We willen ook op deze manier Dina, Korina en alle andere naasten heel veel kracht en sterkte wensen om dit zware verlies te kunnen dragen.
Nogmaals heel veel dank aan alle meewerkende aan dit mooie, intieme wenshuwelijk van Jannes en Dina. In het bijzonder aan ons wensvervullers Maria van
Woesh organisatie & weddingplanning en Ria van Jullie Moment zelfstandig trouwambtenaar.

Maar verder natuurlijk ook alle andere top-bedrijven enorm bedankt voor hun professionele bijdrage.

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

BABS
Image
Visagie & Hair
Image
Weddingplanner
Image
Fotograaf
Image
Muziek
Image
Gipshanden
Image
Bruidstaart
Image
Bloemen
Image
Catering
Image
Videograaf
Image
Gemeente
Image

11de wenshuwelijk! Ed en Ellis zeggen JA tegen elkaar! 11 januari 2020

Credits: Wim Wilmers van Wilmers Fotografie en Mario Ruiz van Mario Ruiz Photography
Image
Het 11de Wenshuwelijk vond plaats op 11 januari 2020 op Fort Lent te Lent/Nijmegen. Ed en Ellis hebben daar elkaar het jawoord geven.

Ditmaal hadden we te maken met een gezin wat graag als gezin wilden trouwen omdat hun dochtertje van 7 jaar ernstig ziek blijkt te zijn.
Het was een prachtige dag, precies zoals ze wilden. Met naast de "gewone" ceremonie ook een kind-ceremonie. Dit laatste vooral bedoeld om de vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen bij het huwelijk te betrekken en ze te bedanken voor hun betrokkenheid bij de situatie van het gezin. Zo bijzonder zoals dit vorm gegeven werd.

Met 's avonds een schitterend feest, een geweldige openingsdans en heel veel mooie momenten over de dag verspreid, waar ze samen als gezin enorm van hebben genoten. Een dag zoals ze dat voor ogen hadden, maar niet van tevoren durfden te bedenken. Veel mooie momenten zijn vastgelegd, zodat ze altijd terug kunnen kijken op deze bijzondere dag.

Wat hun vooral opviel, wat de hele fijne samenwerking onderling met alle professionals. Hierdoor konden ze nog meer genieten van deze speciale dag.

Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagd wenshuwelijk waar we met liefde aan bijgedragen hebben. En natuurlijk werd ook dit wenshuwelijk met passie en professionaliteit gedragen door onze wensvervullers: Margriet Smit, weddingplanner van Puur trouwen en Marieke Van Altena - Den Hertog , weddingplanner van Den Hertog Weddings. Ook voor hen was dit een dag met een randje door de impact die dit wenshuwelijk wederom had.
En verder zijn we natuurlijk alle professionals die hebben meegewerkt aan dit mooie wenshuwelijk zeer dankbaar voor hun inzet en fijne samenwerking!
Mede namens onze fantastische wensvervullers Margriet & Marieke, maar ook namens Ed & Elis heel veel dank aan alle sponsoren.

Wensvervuller Margriet Smit
Image
Ondersteunend Weddingplanner Marieke van Altena - Den Hertog
Image
Van deze bijzondere mooie dag zijn de beelden gemaakt door Wim Wilmers van Wilmers Fotografie en Mario Ruiz van Mario Ruiz Photography. Beiden hebben zich ten volle ingezet om de bijzondere momenten om te zetten in prachtige herinneringen.
Image

Weddingclip Ed en Ellis

 

Videograaf Jahra Esser van Videograaf Jahra verzorgde de prachtige video beelden van deze dag. Hiernaast een kleine compilatie.
 

Enkele aanwezige leveranciers zijn op de foto gegaan tijdens deze huwelijksdag.

Image

| Verdrietig nieuws |

Afgelopen zaterdag bereikte ons het vreselijke bericht, dat Bente is overleden.
Bente is het dochtertje van Ed & Ellis en het zusje van Tiebe. Op 11 januari van dit jaar mochten we hun wenshuwelijk als gezin vervullen. Het was een prachtige dag en het overtrof hun verwachtingen.
Maar nu moeten Ed, Ellis en Tiebe en hun naasten dan toch afscheid nemen van dit prachtige engeltje! De hemel heeft er een prachtige ster bij, maar wat verdrietig is dit...

Diepe waardering en bewondering hoe krachtig en liefdevol dit mooie, lieve gezin omging en gaat met dit vreselijke verdriet. Ze hebben er alles aan gedaan om zoveel mogelijk prachtige herinneringen samen te maken en dat is ze heel goed gelukt.
Hopelijk bieden al die mooie herinneringen hen troost en willen wij ze, mede namens de hele stichting en alle meewerkende leveranciers alle kracht en sterkte toe wensen om met dit grote verlies om te gaan.

Lieve Ed, Ellis en Tiebe; jullie hebben het meer dan fantastisch gedaan in jullie zorg en liefde voor Bente! We wensen jullie een mooi afscheid van Bente toe.
Liefs van ons allemaal.
Image

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

BABS
Image
Weddingplanner
Image
Bruidsmode
Image
FotoApp
Image
Trouwringen
Image
Fotograaf
Image
Trouwpak
Image
Stationary
Image
Ceremonie & Live Music
Image
Trouwvervoer
Image
Bruidstaart
Image
Openingsdans
Image
Locatie
Image
Bloemen
Image
Brouwerij
Image
Fotograaf
Image
Weddingplanner
Image
Make Up & Hair
Image
Videograaf
Image
Koffieshop
Image

10de wenshuwelijk! Tom en Roos zeggen JA tegen elkaar! 8 januari 2020

Credits: Jorge Jager van Jorge Jager Photography
Image
Het 10de Wenshuwelijk vond plaats op 8 januari 2020 op Kasteel Wijenburg te Echteld.
Tom en Roos hebben elkaar daar het jawoord geven.

Wat een prachtige dag was het met Tom en Roos! Zelden zoveel liefde gezien en gevoeld. Onbeschrijfelijk!
Zo dankbaar en trots dat we hieraan hebben kunnen bijdragen.
Elk Wenshuwelijk is bijzonder en kan alleen maar tot stand komen door de medewerking van veel betrokken professionals. Net zoals dit hier weer was.
Er ontstaat dan ook een bepaalde verbondenheid onderling om dit samen voor het koppel te doen. Zo mooi en waardevol.
Wij genieten na, net zoals Tom en Roos en gelukkig zijn er heel veel mooie genietmomentjes geweest die zijn vast gelegd door hele fijne professionals.
Dit alles op de fantastische trouwlocatie Kasteel Wijenburg. Wat een topteam, enorme klantvriendelijkheid en wat ontzettend fijn om daar te gast te zijn!
Iedereen die op welke wijze dan ook heeft meegewerkt enorm bedankt! ... alleen maar liefde
Wensvervuller Antoinette Zunnebeld
Image
Ondersteunend Weddingplanner Marieke van Altena - Den Hertog
Image
De dag na de huwelijksdag zijn de fotograaf en videograaf direct aan het werk gegaan om een selectie te maken uit de vele beelden die zijn vastgelegd.

Fotograaf Jorge Jager van Jorge Jager Photography was er net zoals Eva Janssen, de videograaf, de gehele dag bij om de mooiste beelden te pakken van dit overgelukkige koppel. Dat leverde prachtige beelden op waarvan hiernaast een prachtige foto is te zien.
Image

Weddingclip Tom en Roos

 

Videograaf Eva Janssen van EJ Capturing Videografie verzorgde de prachtige video beelden van deze dag.
 

De dag na het huwelijk ontvingen wij onderstaand bericht van Tom en Roos;

Lieve iedereen,

Gisteren hebben Tom en ik de mooiste dag van ons leven gehad. In het bijzijn van lieve familie en vrienden en onbeschrijfbaar veel liefde hebben we gisteren onze bruiloft gevierd! ❤
Het was werkelijk een schitterende, onvergetelijke en sprookjesachtige dag. Er werd gelachen, gedronken, gehuild, gedanst en het was in alles nog meer dan we ooit durfden te dromen ??

Meerdere foto's volgen snel, maar ik wil de gasten graag vragen zelf nog geen foto's van ons en/of de bruidsjurk online te zetten ?? (Met ons persoonlijk delen mag natuurlijk altijd!)

Énorm veel dank aan Anouk en de lieve mensen van Make A Wedding Wish. Los van dat zij praktisch álles hebben geregeld, hebben we dankzij hen ook op de dag van de bruiloft zelf geen enkele kopzorgen gehad ?

Daarbij ook een mega dikke dankballon voor Kasteel Wijenburg, die dit feest uberhaupt mogelijk maakte!

Het was geweldig... ❤❤

 

RUST ZACHT TOM!

Op 8 januari j.l. hebben we het wens-huwelijk van Tom en Roos mogen vervullen en wat was het een prachtige, onvergetelijke dag, gevuld met heel veel liefde en een diepe indruk achterlatend op iedereen.

Vreselijk is dan ook, toen we afgelopen vrijdag , 31 januari, te horen kregen van Roos, dat Tom is overleden.... Wij zijn er allemaal stil van. Zo jong, en dan zo het leven te moeten laten.

We weten natuurlijk dat dit de achterliggende gedachte is bij een wens-huwelijk, maar als het dan gebeurt komt het toch heel hard aan en leven we intens mee met Roos, haar familie en vrienden die zo dicht bij hen stonden.

Gelukkig zijn er nog heel veel mooie herinneringen gemaakt die ze voor altijd in hun hart hebben en die prachtig zijn vastgelegd. Laten we hopen dat dit Roos en de nabestaanden veel kracht zal geven en we wensen ze natuurlijk enorm veel sterkte toe in deze zware periode. In gedachten zijn we bij hen.

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

BABS
Image
Videograaf
Image
Drukwerk
Image
LOVE Letters
Image
Fotograaf
Image
DJ
Image
Photobooth
Image
Bloemen
Image
Bruidstaart
Image
Locatie
Image
Hair
Image
Weddingplanner
Image
Weddingstyling
Image
Trouwpak
Image
Trouwringen
Image
Make-Up
Image

9de wenshuwelijk! Bianca en Jacco zeggen JA tegen elkaar! 11 december 2019

Credits: Myrthe Vlasveld van YourMoments Photography
Image
Het 9de Wenshuwelijk vond plaats in Almere!
Jacco & Bianca hebben elkaar daar het jawoord geven. Hoe verdrietig de omstandigheden ook zijn, hoe fijn is het dat ze samen hebben kunnen uit kijken naar deze prachtige en onvergetelijke dag.
Elke keer wanneer we een intake-gesprek hebben met een koppel waar 1 van beide levensbedreigend ziek is, wordt dit altijd duidelijk.
Even niet bezig met behandelingen of ziekenhuisbezoeken, maar samen een bijzondere dag voorbereiden om mooie herinneringen te maken. Zo enorm waardevol!
En ook dit huwelijk is achter de schermen bijna helemaal georganiseerd door de inzet van onze wensvervullers Wilma de Vroede van DROOM Wedding en Inge Meelker van AmazInge Weddings en Events.
Zo mooi, zoals zij dit weer voor elkaar hebben gekregen in zo’n korte tijd. Maar natuurlijk ook door de medewerking van vele trouwprofessionals!
Samen sterk en samen Jacco en Bianca een onvergetelijke dag bezorgen en dat is gelukt!
Wensvervuller Wilma de Vroede
Image
Ondersteunend Weddingplanner Inge Meelker
Image

Als liefde overblijft en je liefde zo fantastisch kunt beleven zoals Bianca Schiphorst en Veen CJ op 11 december j.l. hebben gedaan, dan kunnen er ook fantastische herinneringen worden vastgelegd. En dat is heel mooi te zien op de fotoreportage, vast gelegd door professioneel fotografe: Myrthe Vlasveld van YourMoments Photography.

Het is zo bijzonder, elk wenshuwelijk weer, om te zien hoe het wens-koppel er van kan genieten en hoe ze er echt op hun manier de meest prachtige dag van maken.

En natuurlijk is de achterliggende gedachte heel verdrietig, maar als je, zeker zoals Bianca en Jacco dat hebben gedaan, zo intens kunt genieten, dan is dat waar we het met z'n allen met liefde voor doen!

Bianca en Jacco kunnen zo genieten mede, omdat de huwelijksdag fantastisch was georganiseerd door de vele meewerkende bedrijven.

Image

Weddingclip Bianca en Jacco

 

Videograaf Ton Gerritsen van Videograaf.nl verzorgde de prachtige video beelden van deze dag.
 

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Enkele aanwezige leveranciers zijn op de foto gegaan tijdens deze huwelijksdag.

Image
BABS
Image
Bruidsjurk
Image
Live muziek Ceremonie
Image
Visagie & Make-Up
Image
Planner
Image
Fotograaf
Image
DJ
Image
Locatie
Image
Kleding
Image
Prints
Image
Bruidstaart
Image
Drukwerk
Image
Locatie
Image
Hair
Image
Weddingplanner
Image
Weddingdesigner
Image
Adviezen
Image
Trouwringen
Image
Nails
Image

8ste wenshuwelijk! Marjolein en Edward zeggen JA tegen elkaar! 3 oktober 2019

Credits: Bloesem Fotografie
Image
Ditmaal stuurde Marit, dochter van Marjolein, een wenshuwelijk in. Het haar aangrijpende verhaal deed ze een beroep op ons. Edward is ernstig ziek en zij zou zo dolgraag een prachtige dag voor haar moeder en Edward willen. Hun huwelijksdag! En natuurlijk zijn wij dit mooie gezin gaan helpen om prachtige herinneringen te maken.
Door wensvervuller Romy Jakobs Helderman wordt samen met haar team regio Zuid-Holland alles in het werk gesteld om dit te realiseren. In slechts 2 weken tijd stond alles als een huis en werd het op donderdag 3 oktober een feit. Het werd een hele bijzondere dag waarin alles klopte en het bruidspaar volop van heeft genoten.
Weddingplanner Romy Jacobs
Image
Ondersteunend Weddingplanner Inge Meelker
Image
Uiteraard zijn er van dit wenshuwelijk prachtige beelden gemaakt. Bruidsfotograaf Marielle de Boer van Bloesem Fotografie wilde dolgraag aan dit wenshuwelijk meewerken. Met haar prachtige fotowerk legde zij deze zo bijzondere dag voor Marjolein en Edward al hun prachtige herinneringen vast op beeld.
Image
Daags na deze onvergetelijke dag ontving onze "hoofd"-wensvervuller Romy een prachtige mail van dit prachtige koppel. 

Hoi Romy,
 
We hebben de afgelopen dagen met heel veel plezier terug kunnen kijken op een onvergetelijke dag. Wat heerlijk was dat, een dag zonder zorgen waarop wij het stralende middelpunt konden zijn.
Zoveel lieve mensen die voor ons bezig zijn geweest om deze dag zo bijzonder te maken. Ik wil jou ook nogmaals enorm bedanken voor al je harde werken en goede zorgen. Je hebt ons zo veel uit handen genomen en zo veel moois kunnen regelen.
Heel veel mensen die er donderdag bij waren hebben hun complimenten uitgesproken over hoe jij je werk hebt gedaan.  Van hoe aardig, zorgzaam en doortastend je bent tot hoe mooi  je de kerk en het restaurant versierd had. Het grootste compliment kwam nog wel van Simone…als ik later ga trouwen wil ik ook heel graag Romy erbij!
Ook de keuze voor Mariëlle als fotografe was super, wat is zij ook leuk en lief en wat een prachtige foto’s hebben we nu al van haar gekregen.
Ik zal bij deze mail nog een aantal foto’s (van klein formaat) toevoegen die mogen worden gebruikt voor publicatie. Ik neem aan dat je ze dan van de link van Bloesem fotografie kan downloaden voor het beste formaat. Mocht je deze link nog niet hebben dan hoor ik het graag, dan stuur ik hem alsnog even door naar je. Wij vinden zelf deze foto die Marjolein en Edward heet het allermooist.
 
Heel veel liefs,
Marjolein
Image

RUST ZACHT EDWARD!

Ons bereikte het vreselijke nieuws, dat Edward op 30 april jl. is overleden.

Op 3 oktober 2019 mochten we voor Edward en Marjolein hun wenshuwelijk organiseren. Wat was dat een prachtige dag en hebben ze mooie, dierbare herinneringen vast kunnen laten leggen. Dit zal slechts een schrale troost zijn voor Marjolein, de kinderen en verdere nabestaanden.

Elke keer als we zo'n bericht krijgen, weten we dat we trots mogen zijn, dat we ze nog zo'n mooie trouwdag hebben kunnen bezorgen. Maar elke keer hakt het er in, want in korte tijd bouw je met elkaar een bijzondere band op.

Edward en Marjolein hebben we leren kennen als een prachtig koppel met heel veel liefde voor elkaar en zeker ook voor hun omgeving. Zij hebben ook meegewerkt aan een tv-uitzending voor KRO - NCRV Kruispunt en dat was ook erg bijzonder.

Marjolein gaf in haar bericht aan, dat ze het de afgelopen 7 maanden nog vaak hebben gehad over die mooie dag in oktober en hoe dankbaar ze zijn voor ieders inzet en hulp.

Lieve Marjolein, kinderen en nabestaanden, we wensen jullie ongelofelijk veel kracht, sterkte in deze zware periode. Wat zal het een vreselijk gemis zijn en hopelijk kunnen jullie samen alle mooie herinneringen koesteren!

Veel liefs van iedereen die heeft meegewerkt aan jullie wenshuwelijk, en in het bijzonder van Romy, Inge en Antoinette, Stichting Make A WeddingWish

 

 

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Dinner Locatie
Image
MUAH
Image
Assistentie Planning en Coördinatie
Image
Fotograaf
Image
Drukwerk
Image
Bruidstaart
Image
Planning en Coördinatie
Image
Bloemen
Image
Assistentie planning
Image

7de wenshuwelijk! Lia en Ed zeggen JA tegen elkaar! 23 augustus 2019

Credits: Denise Schilderman Fotografie
Image
23 augustus 2019 was het zover!
De droom van Ed kwam uit na 27 huwelijksaanzoeken binnen ruim 20 jaar.
Ons team is gelijk na de intake samen met hulp uit de familie aan het werk gegaan en heeft het onmogelijke weer mogelijk gemaakt. Binnen 3 weken was alles gerealiseerd!
Ed en Lia hebben een prachtige trouwdag gehad op een plek waar ze veel herinneringen hebben en graag komen, Manege Berestein in Den Haag.
Een plek waar normaal niet getrouwd wordt, maar waar met liefde door eigenaar Jeroen en zijn team keihard is gewerkt om het voor Ed en Lia onvergetelijk te maken!
En dat is zeker gelukt met de professionele inzet van veel trouwprofessionals en natuurlijk de inzet van onze wensvervullers Frederiek van Frederiek Klop Weddingplanner en Romy van R. Planning!
Uiteraard willen we iedereen heel erg bedanken die hier aan meegewerkt hebben! Zo fijn dat we ondanks de verdrietige omstandigheden Ed en Lia een mooie trouwdag hebben kunnen bezorgen!
Wensvervuller en Weddingplanner Frederiek Klop
Image
Weddingplanner Romy Jacobs
Image
Uiteraard zijn er van dit wenshuwelijk prachtige beelden gemaakt, zowel foto als film. Bruidsfotograaf Denise Schilderman van Denise Schilderman Fotografie wilde dolgraag aan dit wenshuwelijk meewerken.  Met haar fotowerk legde zij deze zo bijzondere dag voor Lia en Ed al hun prachtige herinneringen vast op beeld.
Image

Weddingclip Lia en Ed, 23-08-2019

 

Op zo’n onvergetelijke trouwdag, zoals die van Ed en Lia, worden veel waardevolle momenten vastgelegd. Maar natuurlijk ook prachtige herinneringen, gekoesterd voor altijd in ieders hart!

Dankbaar dat deze momenten zijn vast gelegd op beeld door de aanwezige fotografe, maar ook in een schitterende weddingclip. Gemaakt door Cheers / Moving Memories. En deze mogen we dan ook vol trots met jullie delen!

Als liefde overblijft, verbindt liefde en maakt liefde bijna alles mogelijk!

 
Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Ed begin december helaas is overleden. Gelukkig heeft hij nog even mogen nagenieten van hun Wenshuwelijk.
Veel sterkte aan alle nabestaanden en in het bijzonder aan Lia!

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Locatie
Image
BABS
Image
Trouwringen
Image
Ceremonie muziek & DJ
Image
Fotograaf
Image
Bruidstaart
Image
Witte loper
Image
Buffet
Image
Bruidsjurk
Image
Weddingplanning en Wensvervuller
Image
Weddingplanning
Image
Hair & Make-Up
Image
Videograaf
Image
Trouwpak
Image
Bruidsboeket en Bloemen
Image

6de wenshuwelijk! Inge en Mark zeggen JA tegen elkaar! 6 juli 2019

Credits: Linda Jane Fotografie
Image
Liefde verbindt! Liefde overwint en soms is liefde alles wat overblijft!
Wanneer je twee maanden geleden te horen hebt gekregen dat je ongeneeslijk ziek bent, ze niets meer voor je kunnen doen en je bent net 10 maanden papa en mama van een prachtig dochtertje......, dan stort je hele wereld in! Alles staat op z'n kop en is niet te bevatten. Dingen die eerder normaal waren, zijn het ineens niet meer....
Zeven jaar geleden vielen Mark en Inge als een blok voor elkaar en nu moeten ze leven met de gedachte, dat Mark ernstig ziek is en hun dromen uiteen spatten.
Wat kun je dan nog doen?
Elkaar de liefde voor eeuwig beloven en samen nog hele mooie herinneringen maken!
Dat gaan we dan ook doen en daar zijn we samen met hen al volop mee bezig in de voorbereidingen voor hun wenshuwelijk wat zaterdag 6 juli 2019 gaat plaats vinden.
We zijn dankbaar dat we dit met hen kunnen en mogen doen. En dit kan alleen maar door de medewerking van heel veel lieve professionals die graag een helpende hand willen reiken vanuit hun professie! Om de wens van Mark en Inge te vervullen en ze een onvergetelijke trouwdag te bezorgen.
Samen maken we de wereld een beetje mooier en samen gaan we er een fantastische dag van maken!
Image
Wensvervuller Inge Meelker
Image

Weddingclip Inge en Mark 06-07-2019

Mark en Inge kozen ook voor een videograaf. En wat is er een prachtige trouwfilm van gemaakt door RAAFHUIS! Zie hiernaast het schitterende resultaat.

Het is zo mooi om wanneer we een wens-aanvraag gaan vervullen, we dan mogen samenwerken met de beste professionals! Je ziet met dit soort "projecten" ook een bijzondere verbondenheid ontstaan tussen iedereen die betrokken is bij zo'n wens-huwelijk.

Want wat als alleen liefde overblijft, omdat je als jong gezin weet dat 1 van beiden zeer ernstig ziek is.

Dan is het zo waardevol om voor hen nog een onvergetelijke trouwdag te organiseren met hun wensen en mogelijkheden. Samen mooie herinneringen maken, die altijd blijven en in ieders hart worden gekoesterd.

Fotograaf Linda-Jane heeft een blog geschreven over dit wenshuwelijk en daar enkele foto's van haar hand in verwerkt.
Lees hiernaast haar blog en bekijk de prachtige beelden.
| Verdrietig nieuws | Vrijdag 7 augustus 2020

En weer moeten we afscheid nemen van een prachtig mens!
Mark is helaas overleden en staat Inge voor de zware taak om samen met hun dochtertje van twee afscheid van hem te nemen.
Op 6 juli 2019 was hun Wenshuwelijk en wat was dat een prachtige dag waar ze veel mooie herinneringen aan hebben. Hopelijk zijn ook deze Inge en de nabestaanden tot troost.
Robert Nas was vorig jaar hun trouwambtenaar en vandaag mag hij de afscheidsceremonie leiden. Hij zal dit ongetwijfeld prachtig doen.
Hoe blij we ook zijn als we een Wenshuwelijk kunnen vervullen, hoe zwaar is het ook om dan weer afscheid te moeten nemen. Mark was een bijzonder aimabel en mooi mens en samen met Inge had hij nog zoveel dromen. Helaas mocht het niet zo zijn.
Lieve Inge, heel veel sterkte en kracht namens de hele Stichting, namens alle betrokken leveranciers en onze wensvervullers Inge Meelker van Amazinge Weddings en Events en Els Natzijl van Ready 2 Marry.

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Locatie
Image
BABS
Image
Trouwringen
Image
Ceremonie Live muziek
Image
Trouwauto
Image
Fotograaf
Image
Bruidstaart
Image
Decoratie & Styling
Image
Photo-App
Image
Hair & Make-Up
Image
Bruidsjurk
Image
Drukwerk
Image
Weddingplanning
Image
Weddingplanning en Wensvervuller
Image
Videograaf
Image
Trouwpak
Image
Bruidsboeket en Bloemen
Image
Bloemen
Image

5de wenshuwelijk! Tanja en Rene zeggen JA tegen elkaar! 25 juli 2018

Credits: Close Up Foto.NL
Image
25 juli 2018 was het dan zover voor Tanja en Rene. Ze zijn getrouwd in het prachtig Vogelpark Avifauna te Alphen aan de Rijn en wat een waanzinnig mooie dag was het. Alles ging zoals zij het voor ogen hadden met de nodige verrassingen natuurlijk! We zijn zo blij dat we ze deze dag als prachtige herinnering hebben mee kunnen geven. Onze wensvervuller, Marielle Jongmans, was de trouwambtenaar en de ceremonie leidde ze in het met de volgende, zo toepasselijke tekst en alles waar de stichting voor staat:

Als al je zekerheden wegvallen, je gezondheid je in de steek laat. Iedere dag een uitdaging wordt om door te komen. Als de toekomst niet meer eindeloos is en je leven 'leven' steeds moeilijker wordt. Wat blijft er dan nog over om voor te blíjven leven? Dán is LIEFDE het antwoord!
Liefde maakt het waard om te vechten en te blijven vechten, om te overwinnen.....
Maar als dat er niet meer in zit, dan is de liefde het waard om toch te blijven proberen van iedere dag weer iets moois te maken.
Het bruidspaar van vandaag, is dat gevecht aangegaan en die twee verdiende deze trouwdag. Om hun liefde, die ze boven zichzelf laat uitstijgen en die diepe dalen weet te dichten, om díe liefde te vieren. Ja zeggen tegen hun liefde voor elkaar, maar ook 'ja' tegen de liefste en belangrijkste mensen om hen heen, laten we vandaag díe liefde delen en het leven vieren!
En zonder de medewerking van alle fantastische leveranciers, die hard gewerkt hebben ondanks de hitte, zou dit prachtige huwelijk natuurlijk niet mogelijk zijn! We hebben met z'n allen als een toegewijd team gewerkt om deze dag te realiseren voor Tanja en Rene. Met trots kijken we hier dan ook terug.
Image
Wensvervuller Brigitte Mes
Image
En natuurlijk worden er op zo'n dag prachtige herinneringen vastgelegd. Kijk maar eens naar deze prachtige en ontroerende weddingclip die op dezelfde dag nog is gemaakt door videograaf Maikel Hurts, videograaf van Maikel Hurts. Wat een mooie weddingclip is dit geworden en wat zullen Tanja en Rene hier ongelofelijk blij mee zijn! Met toestemming van het bruidspaar mogen wij deze weddingclip tonen.

Hoe mooi het ook is om de “laatste” trouwwensen te vervullen, hoe verdrietig is het wanneer we horen dat de bruid of bruidegom overleden is.
Gisteren bereikte ons het vreselijk verdrietige nieuws, dat Tanja, onze “wensbruid”, die in juli in het huwelijk trad met René, vrijdagavond j.l. Is overleden. Deze enorm lieve mensen hebben gelukkig nog kunnen genieten van hun bruiloft en we zijn blij dat ze die herinneringen nog samen hebben kunnen maken. Maar dit went nooit! We wensen In de eerste plaats Rene en natuurlijk alle nabestaanden in hun omgeving heel veel kracht en sterkte toe om dit zware verlies te dragen! 

 
Op 14 september hebben we tot ons verdriet afscheid moeten nemen van Tanja! Tanja is op 25 juli j.l.getrouwd met René. Een ongelofelijk lief bruidspaar, wat veel pech heeft gekend. Eindelijk het geluk samen gevonden, tot dat die vreselijke ziekte roet in het eten gooide. Tanja heeft enorm gestreden, maar helaas kon ze de strijd niet winnen. Gelukkig konden we nog op tijd haar droomhuwelijk met René realiseren. Dat is het mooie van ons werk! De keerzijde is het verdriet van haar nabestaanden om het grote gemis van deze geliefde vrouw vandaag te aanschouwen. Gelukkig zijn er veel mooie herinneringen, waaronder van hun huwelijk. Toen aan het einde van de plechtigheid de weddingclip nog werd weer gegeven was dat heel bijzonder en hielden we het allemaal niet droog. Dankbaar dat we iets hebben kunnen doen voor deze lieve mensen en dank aan iedereen die hier aan mee heeft gewerkt. We wensen René en alle nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
De tekst hiernaast werd genoemd en is ons erg bij gebleven.
Image

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Locatie
Image
BABS
Image
Trouwpak
Image
Decoratie
Image
Fotograaf
Image
Trouwringen
Image
Live muziek
Image
Visagie & Hair
Image
Bruidsjurk
Image
Bruidstaart
Image
Drukwerk
Image
Mini Honeymoon
Image
Videograaf
Image
Photobooth
Image
Bruidsboeket & Bloemen
Image

4de wenshuwelijk! Laura en Bowe zeggen JA tegen elkaar! 19 juli 2018

Image

Haar naam is Laura….
een hele lieve meid | By Jan Smit
Het 4e wenshuwelijk vond wederom in Zuid-Holland plaats.
Op 19 juli 2018 gingen onze gelukswensen en felicitaties uit naar Laura, die die dag haar ja-woord mocht geven aan haar Bowe.
Sinds Laura vorig jaar de diagnose Melanoomkanker kreeg, staat haar leven op z’n kop. In plaats van lol hebben en genieten, staat het afgelopen jaar meer in het teken van zorgen en vechten.
Maar 19 juli draait het even niet om wat de toekomst zal brengen.
Die dag draait het om Laura & Bowe, om hun positiviteit, hun verbintenis en bovenal natuurlijk om hun liefde voor elkaar.
En wat hebben ze er enorm van genoten!

Image

Wensvervuller Jacqueline Simonis

Image

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Bruidstaart
Image
Locatie
Image
Fotograaf
Image
Weddingplanner & Styling
Image
DJ
Image
Live Ceremoniemuziek
Image
Digitaal Gastenboek
Image
Photobooth
Image
Bloemen op de taart
Image
Trouwringen
Image
Trouwjurk
Image
Bloemen & Dagassistent
Image

3de wenshuwelijk Jellien en Davey zeggen JA tegen elkaar! 23 maart 2018

Image

Het derde wenshuwelijk deed onze adem even stokken. Een meisje van 20 jaar was uitbehandeld en had nog maar 1 wens, trouwen met haar lieve vriend! Nadat wij weer bijgekomen waren starten we gelijk het hele circus en ging onze wensvervuller Jacqueline andermaal aan het werk. Ze slaagde erin om samen met de hulp van Yana, weddingplanner in het westland, en Naomi van Naoomevents, dit bijzondere wenshuwelijk van de grond te krijgen. Het werd een Westlands feestje want de bruid wilde alles dicht bij huis houden. En dat werd het! Met een lach en een traan werd het een hele bijzondere dag.

Image

Wensvervuller Jacqueline Simonis

Image
Doordat de Stichting na de eerste wens meer en meer in de belangstelling kwam te staan door alle aandacht op Social Media werd deze derde wens ook weer opgepikt door verschillende media in de regio zoals het AD en TV Rijnmond. Het AD was erbij die dag en legde het volgende vast.
Westland’s bekendste videograaf Bart van Cheers / Moving Memories werkte de gehele trouwdag samen met topfotograaf Anouk van I Shoot Love Bruidsfotografie. Exact een week na het huwelijk van Jellien en Davey leverde Anouk de fotoalbums af bij de families. Een prachtige blijvende herinnering aan dit mooie wenshuwelijk.
Helaas was het dit prachtige koppel niet gegund lang van dit geluk te genieten. Vrij snel na de prachtige huwelijksdag is Jollien overleden. Wij wensen Davey en alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Koester de mooie herinneringen en deze trouwdag die zij nog mee mocht en kon maken.

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Weddingplanner

Image

Decoratie

Image

Videograaf

Image

Drukwerk

Image

Regionale reclame

Image

Hair

Image

Trouwringen

Image

Trouwauto

Image

Gastenboek

Image

Macarons

Image

Lunchpakketten

Image

Stomerij

Image

Trouwjurk

Image

Bruidsboeket & Bloemen

Image

Trouwpak

Image

Bedankjes

Image

Cadeau

Image

Stationairy

Image

Locatie

Image

Weddingplanning

Image

Bruidstaart

Image

Financiële Sponsoring

Image

DJ

Image

Photobooth

Image

2de wenshuwelijk Sandy en Laurens, 29 december 2017

Image

Ook de tweede wensaanvraag was weer een bijzondere en kwam net als de eerste wens uit de provincie Zuid-Holland. Door de vele aandacht op Social Media pakte AD Dordrecht het op als nieuwsitem en ging het balletje weer heel snel rollen! Onze wensvervuller in de regio Zuid-Holland, Jacqueline Simonis, kon andermaal aan de bak. Door de haast welke met deze wens geboden was is het gelukt om binnen 3 weken alles te regelen en voor elkaar te krijgen en zijn ze nog eind 2017, op 29 december getrouwd!

Image

Wensvervuller Jacqueline Simonis

Image
Doordat de Stichting na de eerste wens meer en meer in de belangstelling kwam te staan door alle aandacht op Social Media werd deze tweede wens al snel opgepikt door verschillende media in de regio zoals het AD en TV Rijnmond. Het AD heeft het bruidspaar van te voren geinterviewd wat een prachtig stuk heeft opgeleverd.

Bekijk hier de fotocompilatie van dit prachtige wenshuwelijk

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Bruidsjurk
Image
Videograaf
Image
Hair
Image
Weddingplanning
Image
Trouwringen
Image
Foto-App
Image
Weddingplanner
Image
Stationairy
Image
Zang Ceremonie
Image
Bedankjes
Image
Trouwvervoer
Image
BABS
Image
DJ Show
Image
Trouwkaart
Image
Locatie
Image
Bloemwerk
Image
Bruidsfotograaf
Image
Trouwpak
Image
Gastenbord
Image
Visagie
Image
Bruidstaart
Image
Candy table
Image
Nagels
Image
Live Zangeres
Image

1ste wenshuwelijk Daisy en Sjors, 26 augustus 2017

Image

Na de oprichting van de Stichting Make-A-WeddingWish Nederland kondigde zich de eerste wens aanvraag al vrij snel aan. Een koppel wat wel trouwplannen had maar dat pas over 5 jaar wilde gaan doen werd door zeer nare omstandigheden gedwongen om dat veel eerder te moeten doen. Via onze Facebook pagina kwam een kennis van het koppel bij de Stichting terecht en werd alles in gang gezet. Omdat het aanstaande bruidspaar uit het Westland kwam werd onze wens vervuller Jacqueline Simonis aan hen gekoppeld om alles binnen no-time te gaan regelen. En dat is gelukt!

Image

Wensvervuller Jacqueline Simonis

Image

Dit wenshuwelijk is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren;

Drukwerk
Image
Buffet
Image
IJs Buffet
Image
Trouwauto
Image
Stationairy
Image
Verhuur materiaal
Image
Photo-App
Image
Bruidstaart
Image
Gemeente Leges
Image
Videograaf
Image
Chocolade table
Image
Trouwringen
Image
Hair & Make-Up
Image
Verhuur IJskar
Image
Bruidsfotograaf
Image
Decoratie
Image
Bloemwerk
Image
Monitor
Image
Live muziek ceremonie
Image
Locatie ondersteuning
Image
Techniek
Image