Regio Indeling Nederland

Wij hebben Nederland verdeeld in 6 regio's met elk een eigen regio-coördinator met 2 of meer wensvervullers waaronder de regio-coördinator zelf.

Dit ziet er dan als volgt uit:

Image

Regionale Coördinatoren

Astrid Blaauw-Thoonsen | Regio Noord-Holland

Image

Margriet Smit | Regio Overijssel en Gelderland

Image

Frederiek Klop & Romy Jacobs | Regio Zuid-Holland en Zeeland

Image

Nikki de Lang | Regio Brabant en Limburg

Image

Inge Meelker | Regio Flevoland en Utrecht

Image

Maria van Tuinen | Regio Groningen, Friesland en Drenthe

Image

Weddingplanners Noord-Holland

Image
Image
Image
Image
Image
Image


Astrid Blaauw-Thoonsen, eigenaar van Astrid Blaauw Weddings & Events.

Sinds februari 2008 heb ik al vele bruidsparen geassisteerd bij de organisatie van hun trouwdag. En daar zaten ook bruiloften bij, waarbij het ongeneeslijk ziek zijn een rol speelde.

Deze bruiloften hebben veel indruk op mij gemaakt en ik zal deze niet snel vergeten.

Wat was het bijzonder om er aan mee te werken en de trouwdag samen met het bruidspaar en hun naasten te beleven. 
En wat ben ik blij dat ik door Make a Weddingwish Nederland gevraagd ben om de stichting te gaan helpen.

Het is mooi en waardevol om bruiloften te organiseren voor bruidsparen waarbij de bruid en/of bruidegom ongeneeslijk ziek is.

Ik zet graag mijn ervaring en kennis van de markt in om tot een huwelijksdag te komen die aan alle wensen voldoet.

Jo-Ann van Kamstra- van Halderen, eigenaar van Van Halderen Event Management.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Charlotte Bruna, eigenaar van Charlotte Bruna Wedidngs & Events.

"Mijn naam is Charlotte. Met mijn ervaring in de trouwbranche en het doen van vrijwilligerswerk draag ik deze stichting een warm hart toe. Ik ben enthousiast, zorgzaam en ondersteun graag waar dat nodig is om jullie een mooie en overgetelijke dag te bezorgen!"


Weddingplanners Zuid-Holland en Zeeland

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Frederiek Klop, eigenaar van Frederiek Klop Weddingplanner.

Weddingplanners Flevoland en Utrecht

Image
Image
Image
ImageInge Meelker, eigenaar van Amazinge - Wedding & Events.

Direct na mijn eerste kennismaking met de Stichting Make a Wedding Wish wist ik zeker dat ik mij heel graag aan de stichting wilde verbinden. Allereerst als wensvervuller, maar toen ik gevraagd werd als regiocoordinator voor de regio’s Flevoland en Utrecht en als landelijk coordinator, heb ik geen moment getwijfeld. Ik vind het heel erg bijzonder om voor bruidsparen een laatste trouwwens te mogen organiseren, samen met allerlei belangeloze collega’s uit de trouwbranche. Als landelijk coordinator ben ik betrokken bij alle aanvragen en wenshuwelijken binnen Nederland en optimaliseer ik interne processen en werkwijzen.
Een eer om te mogen doen.
 

Weddingplanners Overijssel en Gelderland

Image
Image
Image
Image
Image
ImageMargriet Smit, eigenaar van Puur Trouwen.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Marieke van Altena-den Hertog, eigenaar van den Hertog Weddings.

De verhalen van de bruidsparen die via de stichting de mogelijkheid krijgen om te trouwen zijn zo aangrijpend, verdrietig, heftig en intens. En wat is het mooi en bijzonder om als weddingplanner een bijdrage te kunnen leveren om deze wens in vervulling te laten gaan.
Ondertussen kan ik aangeven dat deze bruiloften zo liefdevol, emotioneel, bijzonder en ontzettend mooi zijn. Er wordt met volle teugen genoten en de liefde is zo ontzettend voelbaar. Er wordt letterlijk kracht uit gehaald en het geeft een prachtige blijvende herinnering. Het is ontzettend waardevol om met elkaar zo'n mooie dag neer te kunnen zetten.


 

Weddingplanners Brabant en Limburg

Image
Image
Image
Image
Image
ImageNikki de Lang, eigenaar van Nikki de Lang Weddings & Events.

 

Weddingplanners Groningen, Friesland en Drenthe

Image
Image
Image
Image
Maria van Tuinen, eigenaar van Woesh Organisatie & Weddingplanning.

Trouwen en rouwen hoort bij het leven. Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar. Als weddingplanner geniet ik heel erg van de bruiloften die ik mag verzorgen voor bruidsparen. Maar ook het rouwen van mensen schuw ik niet. Eind 2018 stond er een oproep op Facebook : Stichting Make a Wedding Wish was op zoek naar leveranciers om belangeloos een bruiloft zo compleet mogelijk te maken voor een stel waarvan de aanstaande bruid heel ernstig ziek was. Aangezien dit vlakbij mijn woonplaats was heb ik aangeboden om het ceremoniemeesterschap op me te nemen. Samen met Antoinette hebben we binnen een paar dagen geweldige leveranciers gevonden die hun steentje allemaal graag bij wilden dragen. En dat op zo'n korte termijn, geweldig! De trouwdag zelf was heel bijzonder. Het besef dat de bruid niet lang meer te leven had maakte de dag extra bijzonder. Er waren verrassingen waar het bruidspaar niets van wist, ze vielen van de ene verbazing in de andere en waren ontzettend blij de hele dag. Je hebt heel gauw een band met de mensen. Helaas is de bruid inmiddels overleden, maar deze herinnering hebben ze toch maar kunnen maken. Het is fantastisch om dat te mogen doen voor mensen in zo'n heftige fase van hun leven. Ik zet me dan ook heel graag met hart en ziel in om bruidsparen mooie momenten en herinneringen te geven, door hun trouwdag zo bijzonder en compleet mogelijk te maken met fijne collega's en leveranciers. 
 

Proces Manager

Inge Meelker gaat deze dankbare functie gestalte geven. Zij heeft er enorm veel zin en zal zich vol passie en gedrevenheid hiervoor inzetten.


De proces manager zal alle processen bewaken binnen de Stichting.
Image